VERBETERING AKOESTIEK SCHOOL

De akoestiek in een school is vaak slecht. De gangen en klaslokalen zijn afgewerkt met harde, materialen zoals steen en glas. Tijdens het wisselen van de klaslokalen zijn er veel, vaak super luidruchtige kinderen in de gangen van het schoolgebouw.

Slechte akoestiek

De weerkaatsende muren, vloeren en plafonds geven een harde galm waardoor het geluid schel en onaangenaam klinkt. Deze slechte akoestiek is niet alleen hinderlijk voor de leerlingen en leraren van de school het is ook nog eens erg slecht voor het gehoor.

Acoustiwall

Acoustiwall is dé decoratieve oplossing voor geluidsbeheersing in schoolgebouwen. Acoustiwall is leverbaar in een aantal verschillende systemen, elk met een eigen specifieke toepassingen en eigenschappen. Het unieke van de verschillende Acoustiwall systemen is dat deze niet alleen praktisch en functioneel zijn maar dat deze ook een hoge decoratieve waarde hebben. Elke mogelijke print of grafische weergave kan worden verwerkt waardoor er in elke ruimte een bijzondere beleving kan worden gecreëerd.

Productfeatures Acoustiwall systemen

– verwerking fraaie visuals (esthetisch)
– akoestische dempend (geluidsaborptie)
– strak afgewerkt
– diverse systeemoplossingen verkrijgbaar
– leverbaar op elk gewenst formaat
– toepasbaar aan de wand of het plafond
– zonder hak- en/of breekwerkzaamheden

Inzet Acoustiwall in scholen

Voor elke situatie in een schoolgebouw is er een oplossing beschikbaar:

Bekijk alle mogelijke oplossingen >>

Efficiënt en meetbaar!

Wanneer nodig kan MetroXL akoestisch deskundigen inschakelen om een onafhankelijke meting te doen in de ruimte waar verbetering nodig is. Hierdoor kan een oplossing op maat worden geboden. Acoustiwall is een zeer efficiënte en meetbare oplossing.

Bereik de perfecte uitstraling en maak elke ruimte aangenaam om in te verblijven met een Acoustiwall oplossing op maat!

Bekijk Acoustiwall projecten >>