POOL SOUND ABSORBERS

VERBETERING AKOESTIEK ZWEMBAD – VOOR ELKE TOEPASSING EEN SYSTEEM

Wandbekleding speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.

Verticaal hangende panelen, de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.

PRODUCTFEATURES

geluid absorptie

Uitzonderlijk goede akoestische demping

Graphic design op maat

Eenvoudige montage met gecertificeerd bevestigingsmateriaal

Sterke constructie

Bestand tegen hoge luchtvochtigheid

Licht van gewicht

Bestand tegen direct watercontact en schoonmaak desinfectie chemicaliën

UV-bestendig

SCHEMA GELUIDSABSORPTIE

BELEVING MET EIGEN GRAFISCH ONTWERP

Alle systemen kunnen worden geleverd in een uniekleur, voorzien van logo, met grafisch dessin of met een levensgrote afbeelding van elke gewenst ander beeld. Leverbaar in elke maatvoering. Het MetroXL montageteam zorgt voor de installatie en nette afwerking van dit systeem. Het is zelfs mogelijk het unieke doek met daarop de afbeelding te wisselen wanneer nodig. Hierdoor kunt u heel eenvoudig de complete sfeer van de ruimte veranderen.

AKOESTISCHE METING EN ADVIES

Dient de ruimte te voldoen aan bepaalde geluidsnormen ook dan kunnen wij op locatie meten en u adviseren. Nieuwsgierig naar dit unieke akoestische dempende product? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van de Pool Sound Wall. Wij denken graag met u mee over de perfecte oplossing. Kijk ook voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.zwembadakoestiek.nl