POOL SOUND BAFFLES

VERTICAAL HANGENDE PANELEN

Pool Sound Baffles zijn verticaal hangende panelen. Dit is de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in een ruimte. Pool Sound Baffles zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. Groot voordeel van dit systeem is dat het geluid direct aan 2 zijdes wordt geabsorbeerd. Er is dus minder m2 nodig om hetzelfde effect te bereiken als bijvoorbeeld bij de inzet van Pool Sound Wall.

AFWERKING

Pool Sound Baffles zijn verkrijgbaar in een dikte van 60mm en hebben een geluidsabsorptie (alphawaard) van 1,0. De afwerking bestaat uit een stevig vochtbestendig, verwisselbare en scheurbestendige hoes met print. Pool Sound Baffles worden strak afgewerkt. Geleverd met ophangprofiel bovenlangs.

LEVERBAAR IN 2 AFMETINGEN

Pool Sound Baffles kunnen worden geleverd in 2 standaard maatvoeringen: 0,60m x 1,20m (hxb) of 0,60m x 2,40m (hxb). De baffles kunnen worden voorzien van een hoes met print in elke gewenste uniekleur, graphic of andere afbeelding. De bevestiging van de Pool Sound Baffles gebeurt met corrosiebestendig C4 gecertificeerd materiaal.

ADVIES NODIG?

Bent u benieuwd hoeveel m2 materiaal nodig is in uw specifieke situatie? Of wilt u advies over welke systeemoplossing voor u het meest effectief is? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie. Kijk ook voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.zwembadakoestiek.nl