ACOUSTIWALL SPECIALS

akoestisch dempend zwembad geluid Baffle Sportiom aquafun

Er bestaan vele oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Acoustiwall biedt met de specials die oplossingen die niet alleen functioneel zijn en er goed uitzien maar ook bijzonder qua vorm of installatie zijn. Ze vormen een waardevolle aanvulling in een ruimte, qua afbeelding of qua vorm.

Specials zijn er in vele soorten en maten maar kunnen globaal als volgt worden onderverdeeld:

  • PlafondAcoustiwall biedt ook akoestische oplossingen welke worden verwerkt aan het plafond. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van akoestische panelen (met of zonder print). Of akoestische 3D panelen (met verschillende structuren).
  • Losse / verplaatsbare elementenHieronder vallen de geluid reducerende losstaande elementen van Acoustiwall, vaak  met een designuitstraling. Deze kunnen flexibel kunnen worden ingezet; als  room divider, als aankleding en ter creatie van een extra hoekje.
  • Flexibele wandenOpen kantoortuinen, wachtruimtes, eigenlijk alle plekken die open zijn maar toch vragen om een transparante afscheiding kunnen worden voorzien van de flexibele akoestisch dempende wanden van Acoustiwall. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de inzet van gelaserd vilt welke als een akoestisch gordijn flexibel ruimtes van elkaar kan afscheiden.
  • VloerenHet vervangen van een harde vloer door een stoffen vloerbedekking resulteert direct in een akoestische verbetering van de ruimte. Een bijzondere vorm hiervan is vloerbedekking welke is voorzien van uw eigen print. Denk bijvoorbeeld eens aan de verwerking van bouwtekeningen voor een bouwbedrijf, een rode loper naar de balie, verwerking van het bedrijfslogo, etc.

Voor elk akoestisch probleem biedt Acoustiwall wel een oplossing. De specials van Acoustiwall worden van A tot Z op maat voor u gemaakt. Bent u op zoek naar een bijzondere en akoestisch effectieve oplossing neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!