VERBETEREN AKOESTIEK BEDRIJFSHAL OF FABRIEK

De akoestiek in een bedrijfshal of fabriek is vaak slecht. Deze  grote open ruimtes zijn vanuit praktisch oogpunt vaak afgewerkt met harde materialen; betonnen vloeren, betonnen wanden of beplating wanden, ijzeren stellingen. Eigenlijk wordt er nergens in een bedrijfshal of fabrieksruimte gewerkt met geluidsabsorberende materialen. Met een slechte akoestiek in de bedrijfshal of fabriek tot gevolg. Het resulteert in nagalm, harde geluiden en creëert een omgeving waarin het niet fijn is om te werken. Soms is het zelfs slecht voor hergehoor van de mensen die er werken.

Gelukkig is de slechte akoestiek in een bedrijfshal of fabriek eenvoudig op te lossen. Verbeter de akoestiek met Acoustiwall. Een door MetroXL ontwikkeld productengamma gespecialiseerd op akoestisch dempende toepassingen. Acoustiwall absorbeert het hinderlijke geluid niet alleen, maar ziet er ook goed uit en is eenvoudig schoon te maken. Met de verwerking van een prachtige foto, visual, graphic of ander design aan de muur wordt er beleving gecreëerd. De ruimte krijgt extra dimensie, voelt fijner om in te verblijven en de verbetering van de akoestiek zal meer dan merkbaar zijn.

Acoustiwall

MetroXL ontwikkelde Acoustiwall, decoratieve geluidsbeheersing bestaande uit verschillende systemen die elk in staat zijn om de akoestiek in elke bedrijfshal of fabriek te verbeteren. Deze systemen zijn niet alleen praktisch en functioneel maar hebben ook een hoge decoratieve waarde. Elke gewenste  print, afbeelding of graphic kan worden verwerkt waardoor er in elke ruimte een bijzondere beleving kan worden gecreëerd. Niet alleen praktisch en functioneel maar ook erg mooi en een verbetering qua sfeer.

Verbeteren akoestiek in bedrijfshal of fabriek

Voor elke situatie in een openbare ruimte is er een oplossing beschikbaar:

  • Akoestische panelen die als schilderijen de wand sieren en tegelijkertijd het hinderlijke geluid absorberen
  • Wandvullend akoestisch wandspansysteem
  • Specials die op maat worden gemaakt en bijvoorbeeld in de vorm van roomdividers in de ruimte kunnen worden geplaatst
  • Acoustiwall XXL – extreem groot formaat akoestisch spansysteem over bijvoorbeeld de volledige hoogte van de ruimte
  • Coronaschermen antibacterieel – dividers met antibacterieel textieldoek, ideaal in te zetten als slimme afscheiding

Bekijk alle mogelijke oplossingen

Efficiënt en meetbaar!

Wanneer nodig kan MetroXL akoestisch deskundigen inschakelen om een onafhankelijke meting te doen in de ruimte waar verbetering nodig is. Hierdoor kan een oplossing op maat worden geboden. Acoustiwall is een zeer efficiënte en meetbare oplossing.

Bereik de perfecte uitstraling en maak elke ruimte aangenaam om in te verblijven met een Acoustiwall oplossing op maat!

Bekijk Acoustiwall projecten >>