VERBETEREN AKOESTIEK GYMZAAL OF SPORTHAL

Pulastic Soundwall van Acoustiwall is geluiddempende wandbekleding speciaal ontwikkeld voor sportfaciliteiten. In een gymzaal of sporthal klinkt geluid vaak schel en hard. Er zijn dan niet voldoende geluiddempende materialen verwerkt in de ruimte.

MetroXL ontwikkelde Pulastic Soundwall, een uniek product met een geluidsabsorptiewaarde tot 100%. Pulastic Soundwall is een spanwand systeem voorzien van een super sterk doek. Dit doek kan worden voorzien van elke gewenste print, afbeelding of graphic. Het geeft een gymzaal of sporthal direct een compleet nieuwe en frisse uitstraling en is daarnaast ook nog eens functioneel.

Scoren met Pulastic® Soundwall

Pulastic® Soundwall is een geluidsabsorberende, geluiddempende wandbekleding voor sportfaciliteiten. Een sfeerverhogend praktische oplossing. Maar het is meer dan dat, tijdens de ontwikkeling van dit unieke product is ook nagedacht over zaken als bal-impact en valbescherming.

De wand behaalde de hoogst haalbare score bij de Kiwa/ISA Sport bal-impact-test en de gemeten absorptiewaarden zijn bij een dikte van 70mm zelfs 100% van het hinderlijke geluid. De wand is zacht waardoor deze ook nog bescherming biedt wanneer men er tegenaan valt.

Uniek!

De combinatie van valbescherming, akoestische demping en esthetiek maakt de Pulastic® Soundwall uniek. Het is dé perfecte geluiddempende wandbekleding voor alle sportfaciliteiten.

Bekijk voorbeeld projecten

Efficiënt en meetbaar!

Het is mogelijk akoestisch deskundigen in te schakelen om een onafhankelijke meting te doen in de gymzaal of sporthal waar verbeteringen de akoestiek nodig is. Aan de hand van het gegeven advies wordt berekend hoeveel m2 in welke dikte er nodig is. De geboden oplossing biedt hierdoor altijd het gewenste resultaat en voldoet aan de richtlijnen.

Samenwerking met Sika Nederland

Pulastic®  Soundwall wordt geproduceerd en geïnstalleerd door de professionele vakmensen van MetroXL en is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.

Zoekt u dé oplossing voor akoestische problemen in een gymzaal, sporthal of andere sportaccommodatie? Of zoekt u een partij die u kan helpen en adviseren aan de hand van een akoestiekmeting (zowel voor als na installatie)? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van de Pulastic® Soundwall. Wij helpen u graag verder.