VERBETERING AKOESTIEK KANTOOR

Op zoek naar een oplossing voor de verbetering van de akoestiek in een kantoor? Acoustiwall biedt de perfecte oplossing!

Kantoorruimtes zijn vaak afgewerkt met harde materialen zodat ze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Ook bureaus en kasten zorgen niet voor geluidsdemping. Zelfs de raambekleding is vaak van harde materialen omdat dit er professioneler uitziet. Ondanks dat het er vaak erg mooi uitziet ontstaat er door het gebruik van deze materialen toch vaak een probleem; de akoestiek. De ruimte gaat galmen, geluiden klinken hard en schel. Dat is niet fijn! Zeker niet in een ruimte waar je de hele dag moet werken.

Met de inzet van Acoustiwall, akoestisch dempende wandbekleding, kan dit probleem eenvoudig worden verholpen. Zelfs zonder vervelende en stoffige bouw- en breekwerkzaamheden. Kies een afbeelding, graphic of foto uit die past in de omgeving en laat deze verwerken tot akoestisch dempende wandprint. Een superstrakke en toffe oplossing.

Niet alleen wordt de akoestiek verbeterd ook de sfeer in de ruimte zal drastisch veranderen. Het aanbrengen van een visual op de muur brengt direct meer beleving. En dat is fijn op een plek waar je veel aanwezig bent. Het hinderlijke geluid wordt gereduceerd en de slechte akoestiek verdwijnt.

Elk kantoor, kantoorruimte of afdeling kan worden functioneel en esthetisch worden verfraaid door een Acoustiwall systeem oplossing. Er zijn een zestal verschillende, zeer specifieke systemen:

Acoustiwall XXL
Akoestisch Wandspansysteem
Akoestische Panelen
Pulastic Soundwall
Pool Sound Absorbers
Acoustiwall Specials

MetroXL ontwikkelde Acoustiwall, decoratieve geluidsbeheersing bestaande uit verschillende systemen die elk in staat zijn om de akoestiek in elke gewenste ruimte in een ziekenhuis te verbeteren. Deze systemen zijn niet alleen praktisch en functioneel maar hebben ook een hoge decoratieve waarde. Elke gewenste  print, afbeelding of graphic kan worden verwerkt waardoor er in elke ruimte een bijzondere beleving kan worden gecreëerd. Niet alleen praktisch en functioneel maar ook erg mooi en een verbetering qua sfeer.

Zijn er ruimtes in uw kantoor waar het geluid slecht of niet wordt geabsorbeerd? Dan wordt dit door werknemers en /  of bezoekers ervaren als vervelend of ongemakkelijk. De oplossing is eenvoudig, zeer fraai en te installeren zonder hak- en breekwerk. Neem contact met ons op over Acoustiwall, dé decoratieve oplossing voor geluidsbeheersing. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.