ACOUSTIWALL XXL

Een collegezaal, een entreeruimte waarbij de hoogte tot aan de derde verdieping reikt, een auditorium, een grote fabriekshal, een sportzaal, een open kantoortuin, het zijn allemaal ruimtes die een akoestische uitdaging vormen door afwijkende maatvoering of vorm.

Acoustiwall XXL is een akoestische oplossing op extreem groot formaat. Of u nu een wandvullend akoestische wandspanframe van 3 verdiepingen hoog zoekt of van 100 meter breed, Acoustiwall XXL is de ultieme geluiddempende wanddecoratie. Functioneel, mooi en geluidsabsorberend. Akoestische XXL spanframes met een haarscherpe print op textiel zijn de ideale oplossing wanneer u wanddecoratie en het verbeteren van de akoestiek wilt combineren.

Met het installeren van Acoustiwall XXL wordt hinderlijk geluid op esthetische wijze gereduceerd. Deze XXL wandbekleding biedt de mogelijkheid om zowel letterlijk als figuurlijk een grote indruk te maken en het geeft veel sfeer aan een ruimte. De ruimte voelt daarnaast ook fijner en rustiger door het wegnemen van het hinderlijke geluid. Het plaatsen van Acoustiwall XXL heeft een enorme impact op de totale beleving van een ruimte.

Voordelen Acoustiwall XXL
– extreem grote doeken (XXL formaat)
– akoestische verbetering
– geluiddempende wanddecoratie
– haarscherpe prints
– doek is wisselbaar

Weten of ook uw XXL formaat door ons gerealiseerd kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van Acoustiwall XXL.