PULASTIC SOUNDWALL CONDITIECHECK

Pulastic® Soundwall is een door MetroXL ontwikkelde akoestische oplossing specifiek voor sportaccommodaties. De combinatie van valbescherming, akoestische demping en esthetiek maakt de Pulastic®Soundwall uniek. Het is dé perfecte geluiddempende wandbekleding voor alle sportfaciliteiten.

Om de Pulastic® Soundwall in goede conditie te houden is periodiek onderhoud nodig (MetroXL ConditieCheck). Zo blijft deze langdurig mooi, veilig en hygiënisch schoon.

Pulastic Soundwall ConditieCheck aanbevolen door SIKA Nederland – Pulastic Sportvloeren

Wiljan Mossing Holsteyn, Manager Sport Benelux bij Sika Nederland – Pulastic® Sportvloeren:

“Sika Nederland werkt al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid samen met MetroXL. De Pulastic® Soundwall in uw sportaccommodatie is zelfs ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door de vakmensen van MetroXL in opdracht van Sika Nederland.

Sika Nederland heeft besloten om de ConditieCheck van de Pulastic® Soundwall over te dragen aan MetroXL. Wij adviseren u deze check door hen uit te laten voeren. Met de jaarlijkse ConditieCheck ziet uw Pulastic® Soundwall er namelijk altijd tip-top uit en u bespaart kosten omdat goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Met MetroXL als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw PSW langdurig mooi, veilig en hygienisch schoon blijft. MetroXL van harte aanbevolen door Sika Nederland!”

Conditiecheck Pulastic Sound Wall door MetroXL

ConditieCheck Pulastic Soundwall door het MetroXL-team

Afhankelijk van hoe intensief de sportaccommodatie wordt gebruikt, kan de wandbekleding van uw sportaccommodatie soms toch vervuild (vieze ballen, zweet, stof) of misschien zelfs licht beschadigd raken. Met de ConditieCheck van MetroXL kan ook uw sportzaal kan er altijd netjes en fris uitzien.

De voordelen van een ConditieCheck

  • Reduceren kosten (niet vervangen maar goed bijhouden)
  • PSW schoon en hygiënisch (belangrijk voor gezondheid)
  • Waarborgen veiligheid
  • Inzicht in de conditie van de PSW en daardoor op peil te houden
  • Ontzorgen facilitair manager
  • PSW mooi en functioneel voor optimale prestaties (akoestiek en valbescherming)
Pulastic Sound Wall periodieke conditiecheck door MetroXL werkzaamheden

Wat wordt er gedaan tijdens een ConditieCheck?

Tijdens de ConditieCheck checkt een gespecialiseerde servicemonteur van MetroXL de conditie van uw Pulastic® Soundwall en:

  • Voert direct kleine reparaties uit
  • Past kleine spanningsverschillen in het doek aan
  • Reinigt kleine vlekken (tot max. 1m2)
  • Stelt een verslag op van de conditie van de wandbekleding met daarbij passend advies

De kosten voor het uitvoeren van de ConditieCheck heeft u snel terugverdiend en u helpt de conditie van de PSW op peil te houden.

Laat u door onze vakmensen ontzorgen!

De conditie van uw Pulastic® Soundwall is afhankelijk van hoe intensief de ruimte wordt gebruikt en hoe goed deze wordt onderhouden. Laat u ontzorgen en zorg ervoor dat u lang kunt blijven genieten van uw investering. De ConditieCheck is de uitkomst voor wie geen concessies wil doen aan de veiligheid en kwaliteit van de Pulastic® wandbekleding.

Meer weten of direct een ConditieCheck inplannen? Neem dan contact op met MetroXL; stuur een mail aan: info@metroxl.nl of bel 0416-33 53 68. Zorg dat u zonder zorgen kunt blijven scoren met uw sportaccommodatie.