POOL SOUND WALL

Wandbekleding voor vochtige ruimtes

Pool Sound Wall is een wandbekleding speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. In het systeem is hoogwaardig akoestisch materiaal verwerkt welke het hinderlijke geluid reduceert. Pool Sound Wall heeft daarnaast ook nog een isolerende werking en biedt valbescherming.

Afwerking

Pool Sound Wall is verkrijgbaar in een dikte van 60mm en heeft een geluidabsorptie (alphawaarde) van 1,0. De afwerking bestaat uit een stevig geperforeerd vochtbestendig en scheursteek doek met print.

Elke afmeting mogelijk

De Pool Sound Wall kan worden geleverd in een uniekleur, voorzien van logo, met grafisch dessin of met een levensgrote afbeelding van elk ander gewenst beeld. Elke maat is mogelijk, het systeem is naadloos en wordt altijd perfect passend geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Het scheursterkte doek met print wordt in het wandspansysteem opgespannen en kan zelfs worden gewisseld wanneer nodig.

Advies nodig?

Bent u benieuwd hoeveel m2 materiaal nodig is in uw specifieke situatie? Of wilt u advies over welke systeemoplossing voor u het meest effectief is? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie. Kijk ook voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.zwembadakoestiek.nl