Deze bureauschermen (eventueel leverbaar met antibacterieel textieldoek) zijn ideaal in te zetten als slimme afscheiding op kantoor, in horecagelegenheden of andere situaties waar behoefte is aan een afscheiding. De textielframes zijn akoestisch dempend én voorzien van antibacterieel textieldoek. Het systeem is leverbaar in 2 modellen en flexibel opgebouwd; het transparante plexiglas opzetstuk wordt bevestigd in het profiel van het scherm en kan eenvoudig worden verwijderd wanneer nodig.

Bureaumodel of vrijstaand scherm

De akoestische dempende bureauschermen zijn leverbaar in 2 modellen;
– het bureau/tafelmodel, waarbij het scherm op het bureau, tafel of bar wordt bevestigd
– het vrijstaande model, door de ‘uitklapbare voeten’ onderaan het scherm kan dit model los in de ruimte worden geplaatst zonder stevigheid te verliezen.
Beide modellen zijn leverbaar in elk gewenst formaat, zo bent u altijd verzekerd van een perfect passend scherm.

Antibacterieel

Het textieldoek kan, wanneer gewenst, worden voorzien van een antibacteriële coating. Deze coating zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. Ideaal voor toepassing in kantoorruimtes, horecagelegenheden, openbare gelegenheden (B1-certificaat) en andere plekken waar behoefte is aan een afscheiding die ook nog eens een antibacteriële werking heeft. De inzet van deze dividers maakt het mogelijk meerdere mensen in een ruimte samen te brengen zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Akoestisch dempend

In het frame van de schermen is akoestisch dempend materiaal verwerkt. Het is daarmee niet alleen een fraaie oplossing maar ook een erg functionele oplossing. Een verbetering van de akoestiek maakt elke ruimte prettiger om in te verblijven!

Bureauscherm Covid 19 Corona betonlook
Bureauscherm Covid 19 Corona green
Bureauscherm Covid 19 Coronascherm structuur
Bureauscherm Covid 19 Corona leaf

Overzicht productfeatures

  • voorzien van antibacterieel textieldoek
  • akoestisch dempend
  • transparant plexiglas opzetdeel
  • te plaatsen als losstaand scherm of bureau opzet
  • flexibel inzetbaar met of zonder plexiglas
  • geschikt voor gebruik indoor en outdoor
  • leverbaar in elke gewenste matvoering
  • met elke gewenste afbeelding, print of logo
  • slimme investering omdat scherm ook bruikbaar is na Coronatijd

Divider met elke gewenste afbeelding

Het antibacteriële textieldoek kan worden voorzien van elk gewenste afbeelding en wordt vervolgens afgewerkt met een antibacteriële coating. Bacteriën worden niet langer vastgehouden in het doek waardoor verspreiding wordt voorkomen. Niet alleen mooi maar ook erg praktisch! Het is een toekomstbestendige en superstrakke oplossing om extra ruimtes te creëren.