VERBETEREN AKOESTIEK OPENBARE RUIMTE

De akoestiek in een openbare ruimte is vaak slecht. Dit heeft te maken met de grootte van de ruimte en de praktische afwerking met harde materialen. Deze afwerking zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig schoongemaakt kan worden maar niet heel prettig aanvoelt. Het geluid heeft vaak een vervelende nagalm en de bezoekers ervaren dit als hinderlijk.

Het is heel eenvoudig om dit akoestische probleem op te lossen. MetroXL biedt een oplossing die geluid absorbeert, er goed uitziet en eenvoudig schoon te maken is. Met een prachtige foto, visual, graphic of ander design aan de muur wordt er beleving gecreëerd. De ruimte krijgt extra dimensie, voelt fijner om in te verblijven en de verbetering van de akoestiek zal meer dan merkbaar zijn.

Acoustiwall

MetroXL ontwikkelde Acoustiwall, decoratieve geluidsbeheersing bestaande uit verschillende systemen die elk in staat zijn om de akoestiek in elke openbare ruimte te verbeteren. Deze systemen zijn niet alleen praktisch en functioneel maar hebben ook een hoge decoratieve waarde. Elke gewenste  print, afbeelding of graphic kan worden verwerkt waardoor er in elke ruimte een bijzondere beleving kan worden gecreëerd. Niet alleen praktisch en functioneel maar ook erg mooi en een verbetering qua sfeer.

Inzet Acoustiwall in openbare ruimte

Voor elke situatie in een openbare ruimte is er een oplossing beschikbaar:

  • Akoestische panelen die als schilderijen de wand sieren en tegelijkertijd het hinderlijke geluid absorberen
  • Wandvullend akoestisch wandspansysteem
  • Specials die op maat worden gemaakt en bijvoorbeeld in de vorm van roomdividers in de ruimte kunnen worden geplaatst
  • Acoustiwall XXL – extreem groot formaat akoestisch spansysteem over bijvoorbeeld de volledige hoogte van de ruimte
  • Coronaschermen antibacterieel – dividers met antibacterieel textieldoek, ideaal in te zetten als slimme afscheiding

Bekijk alle mogelijke oplossingen

Efficiënt en meetbaar!

Wanneer nodig kan MetroXL akoestisch deskundigen inschakelen om een onafhankelijke meting te doen in de ruimte waar verbetering nodig is. Hierdoor kan een oplossing op maat worden geboden. Acoustiwall is een zeer efficiënte en meetbare oplossing.

Bereik de perfecte uitstraling en maak elke ruimte aangenaam om in te verblijven met een Acoustiwall oplossing op maat!

Bekijk Acoustiwall projecten >>