Project Description

2Connect

Op het kantoor van 2Connect in Waalwijk zijn veel harde materialen aanwezig waardoor ruimtes als een ware klankkast fungeerden. Marc van der Put, eigenaar van 2Connect, vond de oplossing om het geluid te dempen in de akoestische panelen van Acoustiwall.

De absorberende werking van de panelen in combinatie met de mogelijkheid om imagobeelden van 2Connect te verwerken is dan natuurlijk ideaal. In de grote open kantoorruimtes wordt het geluid nu geabsorbeerd waardoor de klankkast is verdwenen en het geluid op visueel aantrekkelijke wijze wordt gedempt.

Het geeft de ruimtes de juiste professionele sfeer, de gebruikte beelden laten zien dat 2Connect expert is in verbindingsoplossingen én door de geluidsreducerende werking zijn de ruimtes ook heel aangenaam om in te werken.

Op de vraag of het plaatsen van de akoestische panelen ook echt heeft gewerkt, antwoordt Marc vol overtuiging: ‘’t werkt absoluut!” Je voegt op een mooie manier massa toe aan een ruimte die een absorberende werking heeft. Ik heb het zelfs in de kelder van mijn privéwoning laten verwerken. Een ruimte die met betonnen vloeren en alleen maar harde materialen geen fijne akoestiek had. Dat is nu wel anders!