Project Description

Gerenommeerd ontwerpbureau kiest voor Pool Soundwall

Dit ontwerpbureau uit Noord-Holland werkte al eerder samen met MetroXL voor het plaatsen van akoestische oplossingen op maat.

“Wij zijn gespecialiseerd in architectuur, interieur, bouwmanagement en styling. Wij weten uit ervaring dat de akoestisch dempende werking van Acoustiwall perfect is. De look en feel die we hiermee kunnen creëren is fantastisch en het is  exclusief en op maat te verkrijgen’’, aldus Karin (interieur stylist).

De keuze voor een akoestisch dempende oplossing voor het zwembad project was noodzakelijk. De serene sfeer van de ruimte waarin het zwembad zich bevindt, wordt gecompleteerd door de toevoeging van een grote ‘zen’-afbeelding. Het zorgt niet alleen voor kleur en beleving in de ruimte maar is ook functioneel. Mede door de vermindering van de galm is het een erg aangename ruimte om in te verblijven.

Pool Soundwall is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes zoals bijvoorbeeld een zwembad, sauna, doucheruimte of toilet. Dit akoestisch wandpaneel is op elk formaat leverbaar, is antischimmel en kan met een hoge drukreiniger worden schoongemaakt.

Zowel de eindgebruiker als het ontwerpbureau zijn erg tevreden over het eindresultaat, zowel visueel als functioneel.