Project Description

Akoestisch maatwerk voor het bijzondere Hotel Nassau!

Hotel Nassau in Breda maakt onderdeel uit van Mariott Hotels. Het is één van twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland. Dit betekent dat het hotel een heel eigen en unieke stijl heeft, is gevestigd in een bijzonder pand en valt onder het luxe lifestyle segment van Mariott. MetroXL verzorgde de reproductie en montage van alle graphics (waaronder hoogglans acrylaat fotopanelen, akoestische wandpanelen, way finding signing, etc.) in dit bijzondere hotel!

MetroXL was tijdens dit project verantwoordelijk voor de reproductie en montage van de graphics. In het hotel zijn akoestische wandpanelen geplaatst bij de liftkoker, vanwege de hoogte van de ruimte en grote galm een ware uitdaging. MetroXL vond de oplossing in het omkleden van de liftschacht met een Acoustiwall Special. Een grootformaatprint welke exact op maat is gefabriceerd en geïnstalleerd. Het is een indrukwekkende visual die zorgt voor de reductie van hinderlijk geluid in de hal.

“Het gereed maken van het hotel was een hectisch proces waarbij, door allerlei redenen, best eens wat misging. Maar, vertelt Simone, ik moet echt mijn complimenten geven voor de after sales van MetroXL! Problemen werden direct opgelost, geen gezeur of gemorrel, gewoon direct herstellen of vervangen. Dat is heel fijn samenwerken. Ik zou ook zeker in de toekomst de samenwerking met MetroXL weer opzoeken!”

Meer info over dit project >>>