Project Description

Pulastic® Soundwall by MetroXL bij Frits Philips Lyceum Eindhoven

Het beschermen van de sporter staat altijd voorop bij de inrichting van sportfaciliteiten, zo ook bij het nieuwe Frits Philips Lyceum in Eindhoven. Naast valbescherming vormt ook de akoestiek en totaalbeleving van de ruimte een belangrijk onderdeel om een fijne en uitdagende ruimte te creëren. Samen met de vakmensen van Pulastic® zijn de ruimtes omgetoverd tot sportfaciliteiten die voldoen aan de meest strenge eisen gesteld door KIWA/ISA Sport op het gebied van akoestiek, valbescherming en onderhoud.

Op de wanden is de door MetroXL ontwikkelde Pulastic® Soundwall met prachtige full-colour prints aangebracht. Deze wanden zijn niet alleen heel mooi maar ook heel sterk, ze behalen namelijk de hoogst mogelijke score bij de Kiwa-Bal-Impact-test en hebben een absorptie waarde van 100%!

Het is een prachtig kleurrijk project, welke grafisch mooi is vormgegeven. Beelden in zwart/wit van diverse sporten afgewisseld met blauwe cirkels passend bij de huisstijl van het Frits Philips Lyceum. Beleving door inzet beeld met daarbij de praktische oplossing op akoestiek gebied!

Pulastic® Soundwall is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer

Meer info over het totale project >>>