Project Description

Akoestische wandbekleding gymzalen Taborcollege

Een school opgebouwd als een dorp, als een plek waar leerlingen elkaar kennen, ontmoeten en men op elkaar let. Het is ook plek waar leerlingen actief zijn. Het Tabor college heef verschillende gymzalen op eigen terrein waardoor bewegen en leren op één locatie mogelijk is. Gymzalen zijn altijd een plek waar veel nagalm is en geluid schel klinkt. Bij de nieuwe opzet is gekozen voor de inzet van Pulastic®. Een door MetroXL ontwikkelde akoestische dempende oplossing speciaal voor sportaccommodaties. Pulastic Soundwall voldoet aan de strenge eisen van KIWA en is niet alleen praktisch en functioneel maar ook nog eens erg mooi om te zien.

 

Elke gewenste print kan worden verwerkt op deze unieke Soundwall. Dit geeft de gymzalen een frisse en eigentijdse uitstraling. Daarbij is de akoestiek in de ruimtes zeer aangenaam. De wanden zijn erg sterk en absorberen het hinderlijke geluid tot wel 100%.

Samenwerking met Sika Nederland
Pulastic® Soundwall is, op basis van de door Sika Nederland gestelde eisen, ontwikkeld door MetroXL. De Pulastic®  Soundwall wordt geproduceerd en geïnstalleerd door de professionele vakmensen van MetroXL en is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.

Meer projectinfo >>