Project Description

Sporthal Piushof in Panningen biedt zoveel meer dan sport en spel!

Renovatie en uitbreiding met als doel het creëren van voldoende capaciteit, bevorderen van veiligheid en sportonderwijs door gebruik van digitale media en het bieden van meer mogelijkheden voor nieuwe verenigingen, dat was de uitdaging voor Sporthal Piushof in Panningen.  De sporthallen moesten toekomstbestendig worden, waarbij akoestiek en de algemene technische, comfortabele en duurzame eigenschappen naar een hoger niveau dienden te worden getild.

Pulastic® Sound Wall by MetroXL
De inzet van Pulastic® Sound Wall op de bovenste helft van de wanden zorgden voor een enorme verbetering van de akoestiek.  Pulastic® Sound Wall is geproduceerd en aangebracht door het professionele team van MetroXL.

Een groot voordeel van de door MetroXL ontwikkelde Pulastic® Sound Wall is dat deze kan worden geleverd in elke gewenste print. Het Piushof heeft hier gekozen voor een zilvergrijze achtergrond met paarse ballen die een verloop van groot naar klein laten zien.

Het eindresultaat is prachtig en de kwaliteit van de sporthallen wordt bevestigd door de kwaliteitscertificaten van de nationale sportkoepel NOC*NSF.

Pulastic® Sound Wall is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer.

Meer info over dit project >>>