POOL SOUND CEILING

PLAFONDEILANDEN

Pool Sound Ceiling is een hoogwaardige akoestisch dempende oplossing bestaande uit vrij hangende plafond elementen ook wel plafond eilanden genoemd. Zowel het ophangsysteem als de gebruikte materialen voor deze eilanden zijn getest en geschikt voor toepassing in de zwembadbranche. De eilanden kunnen aan het plafond worden bevestigd en hangen vrij onder het plafond. Groot voordeel hiervan is dat de beschikbare ruimte om geluid te dempen groter is dan bij bijvoorbeeld de Pool Sound Wall.

AFWERKING

Pool Sound Ceiling is verkrijgbaar in een dikte van 60mm en heeft een geluidabsorptie (alphawaarde) van 1,0. Het systeem bestaat uit een akoestisch dempend materiaal, opgespannen stevig vochtbestendig en scheursterk doek. De bevestigingsmaterialen zijn C4 gecertificeerd en dus veilig. 

LEVERBAAR IN 2 AFMETINGEN

Pool Sound Ceiling is leverbaar in 2 vaste afmetingen: 2,40m x 1,20 of 1,20m x 1,20m. Eventueel maatwerk is ook mogelijk. Dit systeem kan worden voorzien van elke gewenste afbeelding, print of graphic. De elementen van Pool Sound Ceiling worden aan de bovenzijde strak afgewerkt met een ophangframe.

ADVIES NODIG?

Bent u benieuwd hoeveel m2 materiaal nodig is in uw specifieke situatie? Of wilt u advies over welke systeemoplossing voor u het meest effectief is? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie. Kijk ook voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.zwembadakoestiek.nl