POOL SOUND PANEL

SYSTEEMPLAFOND PANELEN

Pool Sound Panels zijn akoestisch dempende panelen welke in een systeemplafond kunnen worden verwerkt. De maatvoering sluit perfect aan op een standaard systeemplafond. Pool Sound Panels zijn uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. Het vervangen van slechts enkele standaard systeemplafond panelen door Pool Sound Panels zal direct een groot akoestisch dempend effect hebben.

AFWERKING

Pool Sound Panels zijn verkrijgbaar in een dikte van 55mm en hebben een geluidabsorptie (alphawaarde) van 1,0. De panels zijn voorzien van hoogwaardig akoestisch dempende vulling en worden geleverd met stevig vochtbestendig en scheursterk doek met print.

LEVERBAAR IN 2 AFMETINGEN

Pool Sound Panel kan worden geleverd in 2 standaard afmetingen (perfect passend in elke standaard systeemplafond): 59,5cm x 119,5cm of 59,5cm x 59,5cm. Ook voor deze akoestisch dempende plafondpanelen geldt dat ze leverbaar zijn met elke gewenste print; in uniekleur, voorzien van logo, met grafisch dessin of met een levensgrote afbeelding van elke gewenst ander beeld. De lichtgewicht losse panelen maken eenvoudig wisselen of verplaatsen mogelijk. Dit maakt Pool Sound Panels een extreem flexibele oplossing.

ADVIES NODIG?

Bent u benieuwd hoeveel m2 materiaal nodig is in uw specifieke situatie? Of wilt u advies over welke systeemoplossing voor u het meest effectief is? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie. Kijk ook voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.zwembadakoestiek.nl